dimarts, 9 de juny del 2009

Desplegament especial del DDM pel Cruïlla de Cultures


Actuació de Névoa, cantant de fados en català, en el darrer Cruïlla. Vídeo disponible a www.youtube.com/cruilladecultures.

El Diaridelamusica.com, el projecte multimèdia de Clack Produccions que disposa d'un programa setmanal de mitja hora a Maresme Digital Televisió, un espai setmanal dins els informatius de Mataró Ràdio, una versió web renovada constantment i aparició periòdica al setmanari Tribuna Maresme, ha arribat a un acord amb VisualSonora per tal de proveir la web del festival de continguts en tots els formats a partir de la nit de Sant Joan, quan es dóna el tret de sortida al festival. Al llarg de tres setmanes, el Diaridelamusica.com amplia les seves emissions a Maresme Digital i Mataró Ràdio i oferirà una càpsula informativa especial de dijous a diumenge -a banda de l'espai dels dimarts- on s'oferirà una prèvia dels propers recitals i la crònica del concert del dia anterior.

Així mateix el ddM és mitjà oficial del Cicle Petitsons de Caldes d'Estrac, un festival que porta les millors propostes dels nous autors de pop i folk català a l'escenari de la Fundació Palau i Fabre, com Le Petit Ramon, Mazoni, Sanjosex o Mishima. El Petitsons va arrencar el passat 30 de maig i clourà el 20 de juny. El Diaridelamusica.com ha col·laborat activament en la seva difusió a través de la cobertura d'alguns dels seus concerts i l'entrevista a artistes i programadors. Amb aquestes dues col·laboracions el Diaridelamusica.com continua posant de relleu el seu compromís amb la música del territori i la voluntat d'informar i explicar la creixent i qualitativa escena musical del Maresme.