dilluns, 25 de juliol del 2011

Antònia Font s'enfronta a la pluja i al poc públic















Els Antònia Font a mig concert


Antònia Font va inaugurar el passat dissabte una de les primeres nits de Santes passada per aigua. Els mallorquins van protagonitzar la nit del 24 de juliol, amb el concert de pagament recuperat per el nou govern municipal, l’any passat es va suspendre aquest espectacle per motius econòmics. La formació va presentar a Mataró el nou disc, Lamparetes en un concert que va començar a ¾ d’11 de la nit després dels seu teloners, Sam Darris. ‘Me sobren paraules’ va ser el tema que va donar el tret de sortida a l’actuació. A part de la pluja, els mallorquins es van trobar amb un altre punt en contra, el parc Central no va omplir-se. Per tractar-se d’un grup de renom als països catalans els mataronins no van respondre a la cita. Unes 500 persones però, sí que van gaudir de les seves noves cançons, després de tres anys i mig esperant material nou de la formació.

El pop senzill i fresc va fer gaudir al públic de cançons tranquil•les i decorades amb lletres poètiques, adornades amb alguns tocs suaus com per exemple amb el xilòfon. Tot i que els assistents van començar el concert bastant apagats, el públic és va il•luminar com les lamparetes de l’escenari conforme anava avançant el concert, sobretot amb els clàssics de la banda com per exemple, ‘Alegria’. Els de Mallorca van donar-ho tot malgrat la pluja, amb un directe molt potent instrumentalment.

Tot i que al grup no li van perjudicar les primeres gotes, al que si que ho van fer va ser a Dj Oleart que punxava després d’Antònia Font. si l'ultim dia de l'any passat va ploure, per tancar el cercle, la primera nit de santes d'enguany també va fer-ho. ALBA GARCIA