dissabte, 9 d’abril del 2011

4rt 1a: 'No podem satisfer totes les ofertes que ens arriben'



Dels menjadors a les sales musicals. Aquesta és l’evolució que han fet 4rt 1a els darrers mesos. Aquest diumenge visitaran el Cafè Cultural El Dau per presentar el seu primer disc, El món en un cafè. Un concert en acústic i en una atmosfera íntima, on faran un tastet de la seva música. El cantant Pere Jou explica que van començar actuant a casa dels amics i ara ja ho fan a la dels seus seguidors sense donar abast a totes les peticions. Sense anar més lluny, a Mataró van actuar en un terrat de l'Havana, el 31 de gener de 2010.

La formació es mou entre el terreny del folk i el pop. “Ens agradaria decantar-nos per sons més contundents”, assegura Pere Jou, cantant de la formació. Si el disc va sortir a la llum el passat estiu, la formació ja pensa en nou discos i temes. Com és el cas de la cançó que presentaran el proper 23 d’abril que es podrà descarregar a través d’Internet.

4rt 1a fan una música senzilla i fàcil que arribi a aquell que l’escolta. Tot i això, el grup també es fixa molt en els petits detalls, cosa que es nota en el moment d’endinsar-nos en el seu món. Tot un univers que es podrà descobrir diumenge al Cafè Cultural al Dau i en properes cites a la ciutat com la del 28 d’abril a Sala Privat juntament amb Sanjosex.


Actuació a Mataró en un terrat del barri de l'Havana, el 31 de gener de 2010).