diumenge, 13 de març del 2011

Sergio Dalma reinterpreta èxits de la música italiana a Granollers



Sergio Dalma va presentar-se al Teatre Auditori de Granollers el passat dissabte per presentar les cançons del seu catorzè disc, anomenat Via Dalma, que conté una dotzena de peces de la música popular italiana cantades en castellà i adaptades al registre vocal de Dalma. El cantant de Sabadell va der les delícies d’un públic amb una moderada majoria femenina que va omplir a vessar el recinte.

Sergio Dalma va sortir a l’escenari després d’una breu representació en la que els músics es saludaven com si es trobessin al carrer i decidissin tocar una estona plegats. Tampoc es va descuidar una senzilla decoració que donava una mica més de joc sobre la tarima. I quan Dalma va fer la seva aparició, va començar immediatadament aquest repertori de temes que van anar-se succeint de manera fluida i amb un so més que respectable.

Acompanyat d’una guitarra, un baix, una bateria i un piano amb un protagonisme cabdal en moltes de les composicions, Dalma va posar veu a cançons com Tu, d’Umberto Tozzi, De amor ya no se muere, de Gianni Bella o El Jardín Prohibido de Sandro Giaccobe, grans èxits italians que no van perdre el seu característic sentiment un cop repensades i adaptades al castellà. Sergio Dalma a més, va reconèixer que aquest era un projecte que feia molt temps que tenia en ment, ja que eren cançons que ell escoltava juntament amb els seus pares i que tenien una essència que ell volia aprofitar per fer-ne les seves pròpies versions.

El de Sabadell va signar un concert amb una acústica molt ben aconseguida i la seva veu característica va sonar amb força a l’Auditori de Granollers. Molt serè i amb una posada en escena senzilla però efectiva, Dalma va connectar amb els assistents, que no van parar de recordar-li el seu atractiu i que van trobar més sentit a l’actuació per la seva sola presència sobre l’escenari que no pas pel projecte que venia a presentar en aquesta ocasió. ALBERT CLOPÉS/JOAN GONZÀLEZ

1 comentarios:

Montse ha dit...

Excel.lents concerts el que va interpretar el Sergio Dalma aquest cap de setmana!!!! És el millor!