diumenge, 20 de març del 2011

Los Chicos del Coro mostren el seu talent al Teatre Monumental de Mataró



La coral infantil Los Chicos del Coro, batejats amb aquest nom evocant la pel·lícula de Christophe Barratier de l’any 2004, van actuar aquest dissabte al Teatre Monumental de Mataró davant d’unes setcentes persones que no es van voler perdre l’espectacle que aquests petits cantants tenien preparat. La coral estava formada en aquesta ocasió per una trentena de nens i nenes d’entre 10 i 15 anys que durant una hora i mitja van estar demostrant el seu talent i la seva preparació sobre l’escenari.

Les petits chanteurs de Saint-Marc, denominació real de la coral, van interpretar temes tradicionals francesos i algunes peces extretes del film de Barratier. També van tenir temps de cantar “Let it Be” o “Michelle” dels Beatles, que van sonar amb una harmonia magnífica. Altres cançons que vam poder escoltar van ser clàssics com “Noche de ronda” o la cançó mexicana “Cielito lindo”, que va aparèixer gairebé al final de l’actuació i que va comptar amb una entusiasta resposta per part del públic, que es va animar a cantar juntament amb els nens i nenes.

Dirigits per Nicolas Porte i acompanyats d’un piano que els portava serenament per les diferents peces que van interpretar, Los Chicos del Coro van oferir un concert molt tendre i que va gaudir d’una qualitat en el que es refereix a les veus molt impactant. Aquests petits intèrprets van demostrar que darrere la seva actuació d’ahir hi ha un treball molt ben preparat. Cal dir també que les cançons de la banda sonora de la cinta francesa que tenen com a referència i que va vendre més d’un milió d’exemplars, ha dotat aquest tipus de propostes d’una popularitat creixent.

De totes maneres, aquests alumnes del col·legi Saint Marc de Lió, que compaginen els seus estudis amb la coral i poden interpretar des del cant gregorià o clàssics de la música francesa tradicional fins a peces més modernes, disposen d’unes veus d’una factura excel·lent i es guanyen l'aprovació del públic allà on van. ALBERT CLOPÉS/MARC ARISA

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Belleza que en ciertos momentos es capaz de humedecer tus ojos, voces celestiales acompañadas por caricias de un fabuloso piano. Me encantó, repetiría!!!