divendres, 4 de febrer del 2011

Mine! i Roger Mas tanquen el cicle Tastautors 2011 a Cardedeu


Vídeoclip de la cançó 'Pastís' de Mine.


El Centre Cultural Cardedeu (avinguda Rei en Jaume, 116) acull avui divendres a 2/4 d'11 de la nit l'últim concert del cicle Tastautors 2011 [web], que compta amb l'actuació doble de Mine! i Roger Mas. El quartet de pop Mine! [MySpace] ha creat un paisatge variat i lluminós, on conviuen la psicodèlia, el rock, la música festiva i el drama quotidià, mentre que el cantautor i músic solsoní Roger Mas [web] segueix passejant el seu últim treball A la casa d'enlloc per totes les sales del país, treball on depura el seu estil i pretén definir-se a nivell musical i de lletres. Per cert que els Min! actuen el dia 10 de febrer a Mataró, a la sala Clap. Per saber què és el festival Tastautors pots recuperar l'entrevista que el ddM els va fer fa unes setmanes [aquí].

Una altre cita per aquest divendres a les 10 de la nit és, a la sala Clap [web] (C/Serra i Moret, 6) de Mataró, el concert de Teràpia de Shock [web], una de les promeses més fermes del panorama pop rock del territori català, amb tocs de punk i un recorregut pels escenaris del país de més de quatre anys. Teràpia de Shock es troben presentant el seu últim disc Tota la nit, on busquen el seu propi so entre la contundència, però sense perdre el factor melòdic. La crítica els situa com un dels grups amb més projecció del país. El preu de l'entrada és de 10 euros i 8 en venda anticipada.

I no ens movem del Clap però anem cap a dissabte a les 11 de la nit, al concert inclòs dins el cicle Col•lectiu de Músics del Maresme [MySpace] i que protagonitza el hip hop de Flow Style. Aquesta formació va néixer a Mataró a finals del 2008, formant part de la nova fornada de músics del Maresme. L'entrada té un preu de 5 euros i 4 en venda anticipada. I per acabar l'agenda musical també aquest dissabte dia 5, a 2/4 de 9 del vespre, al Foment Mataroní (Nou, 11) [web] concert inclòs dins el cicle de cambra i joves intèrprets [web] que ofereix la sala i que en aquest cas comptarà amb Anna Ferrer trio, format per la pròpia Anna Ferrer al piano, Anna Sokolova també al piano i com a cantant soprano, i per ultim Gernot Winischhofer al violí. L'entrada té un preu de 13 euros a taquilla i d’11 euros 21€ amb descompte (per a socis del Foment Mataroní, d’Òmnium Cultural, del TR3SC, Carnet Jove, abonats al cicle del Teatre del Monumental i jubilats). E.A./J.S.