divendres, 18 de febrer del 2011

La coral infantil més famosa d'Europa arriba de la mà de Caixa Laietana

Recupera l'entrevista emesa a Mataró Ràdio a Joan Herrero, cap de comunicació de Caixa Laietana, organitzadora de l'event.




Los Chicos del Coro, el cor infantil més popular d'Europa, serà al Teatre Monumental de Mataró el proper dissabte 19 de març a les nou del vespre en una iniciativa de The Project on participa també Caixa Laietana. Serà en el marc d'una gira que l'endemà diumenge els farà viatjar a Figueres i dos dies abans, el 17, els haurà portat a visitar Girona. Les Petits Chanteurs de Saint Marc, que és com es diuen de veritat aquest grup de joves prodigis, va ser fundat el 1986 però va ser gràcies a la pel·lícula Los chicos del coro que van aconseguir fama mundial, amb més d'un milió d'exemplars venuts dels seus enregistraments. El cor el dirigeix Nicolas Porte i el formen una vuitantena de nens de deu a quinze anys, tots ells alumnes de Secundària del Col·legi Saint-Marc de la ciutat francesa de Lió.

El variat repertori del cor inclou composicions del romanticisme, música sacra i contemporània i algunes de les cançons compostes per Bruno Coulais i ben conegudes gràcies al famós film. De cara a aquest concert, el preu de platea per a clients és de 27 euros, mentre que el preu per platea dels que no siguin clients s'eleva fins a 30 euros. Pel que fa a l'amfiteatre, l'entrada té un cost de 23 euros pels clients i de 25 pels que no ho siguin. Si voleu comprar entrades pel concert de forma telemàtica podeu fer-ho aquí.

Funambulista també a Privat de Mataró
No s'acaben aquí, però, les sorpreses que prepara Caixa Laietana a Mataró. Funambulista [web], el projecte del reconegut músic i autor murcià Diego Cantero, presentarà el proper 15 d'abril a Mataró el seu àlbum nominat com a Millor artista Revelació 2010 en els Premis dels 40 Principales. Serà a la Sala Privat [web] en una iniciativa promoguda per l'entitat d'estalvis. Les entrades per assistir al concert ja estan a la venda al Serveientrades.cat i si voleu podeu fer efectiva la compra clicant aquí. En aquest cas, el preu de les entrades és de 17 euros. A més, amb la compra de la teva entrada, obtindràs un disc de regal de l'artista. DDM