divendres, 18 de febrer del 2011

Anna Roig mostra la seva dualitat amb el català i el francès a la Sala Clap



Fragment del documental Cançons a la vora del pop produït per Clack Música! on intervé Anna Roig interpretant 'Corro sota la pluja'.

Segon cap de setmana del cicle Músiques Tranquil·les impulsat per la Casa de la Música Popular. La cantautora Anna Roig protagonitzarà el concert de dissabte, acompanyada de L’ombre de ton Chien, els músics que l’acompanyen, a les onze de la nit a la sala Clap. Van començar a recórrer junts els escenaris versionant grans clàssics de la cançó francesa, i després de la maduració i la química creada entre els músics i la cantautora, van decidir apostar per el repertori de creació pròpia. L'entrada té un preu de 12 euros i 10 en venda anticipada.

També aquest diumenge a 2/4 de 9 del vespre, de nou dins el cicle Músiques Tranquil•les, actuació del grup indie Los Seis Días al Cafè Cultural El Dau de Mataró. Després de captar l’atenció del públic i de la crítica especialitzada amb el seu primer treball Lunes, van tornar al 2010 amb el seu segon disc Jueves. L’entrada té un preu de 5 euros i 4 en venda anticipada. E.A./J.S.