dijous, 9 de desembre del 2010

D'callaos busquen allà on s'acaba el mar al Clap de Mataró




El grup terrasenc de new flamenc D’callaos [web] presenta el seu tercer disc El borde donde se termina el mar, entre les cançons d’aquest darrer disc hi podem trobar rumba, rock andalús, buleria o flamenc però tot amb un toc més rocker. D’callaos és un grup que aposta des dels seus incis per facilitar el seu cedé a través de la xarxa, des d’una simple descarga. Per viure el directe de D’callaos us recordem que faran parada a la Sala Clap de Mataró (C/Serra i Moret, 6) [web] el pròxim dissabte dia 11. A Diaridelamusica.com hem parlat amb Daniel G. Felices i Maribel Martín, membres de la formació terrasenca. El preu de l’entrada és de 12 euros a taquilla i 10 euros en venda anticipada.

Els D’callaos, però, no són ni molt menys els únics protagonistes del cap de setmana musical. 24 hores abans, a les onze de la nit de divendres i al mateix emplaçament, podrem gaudir d'un concert no doble sinó triple on Ix! [MySpace], Filippo Landini [MySpace] i Miquel Abras [web] compartiran escenari. El grup nascut a Cadaqués està fent rodatge amb el seu segon disc L'Ingenu és lliure mentre que Farem Revolucions és també el segon disc dels canetencs Filippo Landini. Per últim, Miquel Abras arribarà amb el seu tercer treball Temps de zel. El concert val tan sols 5 euros a taquilla i 4 euros en venda anticipada.

Parlem ara novament de dissabte i anem fins a Vilassar de Dalt, en aquest cas al teatre La Massa (Plaça de Teatre, 3). A les 10 del vespre hi haurà concert del jove pianista de Jazz Frank Harrison, acompanyat del poeta britànic Richard Douglas Pennant i membres de la secció de poesia de La Massa. El preu de l’entrada és de 6 euros i 5 euros en venda anticipada. També dissabte, a 2/4 de 9 del vespre, concert al Foment Mataroní (C/Nou, 11) en motiu del V Cicle de Concerts de Cambra i Joves Intèrprets, on Josep García serà al piano solista. I finalment, també dissabte, a les sis de la tarda, i en aquest cas al Teatre Auditori de Canovelles (C/Barcelona, 8-10), concert dels grups corals de la localitat: la Coral Rosa de Bardissa, la Coral de les Escoles de Canovelles, el Coro del Hogar Extremeño, l’Església Baptista de Canovelles, el Coro Rociero de la Casa de Andalucía i la Coral del Casal de la Gent Gran. L’entrada serà gratuïta. E.A./J.S.