dijous, 4 de novembre del 2010

El doble concert de Guadalupe Plata i Fuckin'n'bollocks protagonitza l'inici del cap de setmana després de la suspensió de Maria Rodés

La jove promesa Maria Rodés suspèn el concert que estava previst per aquest vespre al Dau, dins del marc del Cicle Dautor. L'actuació s'ha cancel·lat per motius de salut de la cantant. En el moment que es confirmi la nova data, els clients que van reservar entrada a través d'Atrapalo.com tindran prioritat en la compra del nou tiquet. La suspensió del concert de Maria Rodés fa que el protagonista de la nit d'avui dijous sigui la doble sessió de concerts que hi haurà a la sala Clap on es podran escoltar el blues adictiu, cru i brut per part de la banda Guadalupe Plata [MySpace], banda nascuda al 2006 a la localitat andalusa d’Úbeda, i també el garatge rock d’alt voltatge del grup barceloní Fuckin ‘n’ Bollocks [MySpace], un grup jove que quan puja a un escenari aconsegueix un ritme i una presencia excepcional. El preu de l’entrada és de 5 euros. Escolta l'entrevista d'aquesta tarda al bateria del grup Guadalupe Plata, Carlos Jimena, a Mataró Ràdio.



A més a més, des d'avui dia 5 el Clap amplia la seva oferta d'oci als dijous. La sala mataronina oferirà una sessió de discoteca fins les quatre de la matinada. Ja se sap que els dijous són, pels universitaris, un dia de tanta o més festa que el divendres o dissabte.

I parlem ara ja de divendres però anem ara a la sala Buk's de Granollers: tornem a tenir un concert doble on compartiran escenari The Tremendos [MySpace] i The Gunslingers [MySpace] en motiu de la segona edició de la festa RIP IT UP II una festa on hi regnarà el rockabilly, estil que defineix tant el grup granollerí The Tremendos com al grup barceloní The Gunslingers, per veure una mostra d’aquest subgènere del rock and roll només cal acostar-se a la Sala Buk’s de Granollers situada al carrer Montseny, número 15 aquest divendres dia 5, a un preu de 4 euros l’entrada. Tornem, però, al Clap de Mataró (Serra i Moret, 6) per parlar d'un altre concert doble, dissabte, on compartiran escenari Dual [MySpace], un quartet que s’autodefineix com el més pop de tots, que es va formar l’any 2006 i que presenten el seu darrer Ep Sonidos Dorados, i André Ventura y los libertinos [MySpace], grup format per cincs amics que decideixen compartir el present i caminar junts fins a un esperançador futur, utilitzant la música com a via d’expressió, un grup que pretén fer gaudir a tot aquell que vulgui participar en aquest viatge. El preu de l’entrada és de 5 euros.


Tanquem el repàs a l'agenda amb un concert familiar per diumenge a les 12 del migdia: Ma, me, mi... Mozart!, on sis músics amb un instrument de cada família, veu, acordió, clarinet baix, violí, flugel i instruments de corda pinçada interpretaran Mozart. Els arranjaments s’han fet per trobar climes i harmonies més properes als nostres dies. Una cita amb Mozart aquest diumenge al centre cultural de Cardedeu (Avinguda rei en Jaume, 118) [web] al peu d'entre 4 i 6 euros. També diumenge, i per acabar amb l’agenda músical d’aquesta setmana, tenim una cita amb el cant coral dins la Mostra de Can Coral: La Societat Coral l’Esperança d’Arenys de Mar [web] i altres corals convidades ens en faran una mostra al Teatre Principal d’Arenys de Mar a les 6 de la tarda amb les entrades a dos euros.