diumenge, 7 de novembre del 2010

Joventut i maduresa: André Ventura y los Libertinos i Dual



Una altra parada dels grups del Col•lectiu de Músics del Maresme en la seva habitual cita mensual a la Sala Clap, en aquest cas de la mà de Dual i André Ventura y Los Libertinos. Les dues formacions van poder demostrar que són dos grups novells amb molta força amb la contra que el concert va comptar amb un públic reduït d’una vintena de persones.

André Ventura y los Libertinos van ser els encarregats d’obrir l’escenari. Dues guitarres, un baix i un bateria van acompanyar la veu del jove André Ventura, donant consistència a la música de la formació. El poder de l’elèctrica, produïa ritmes animats que tendien al rock. Tot i això, també hi va haver temps per parar una mica el ritme i interpretar alguna balada, com No somos iguales. El quintet es va decantar durant el concert per cançons que parlaven dels contrastos de l’amor i el desamor, la fe i el desengany o el present i el futur. Es tracta d'un grup d’amics que acaben de començar el seu viatge en el món de la música.

La segona actuació va ser la de Dual. La formació porta des del 2006 entre locals d’assaig i escenaris i ja ha publicat 5 EP’s. El darrer del grup és "Sonidos dorados", el seu treball més madur. Raúl González, el cantant, reforçat pels cors del guitarra i la seva banda van demostrar la seva frescor a sobre l’escenari. Els barcelonins van fer sonar les seves lletres variades, com ells diuen amb el més pop i esperançador de tots. ALBA GARCÍA/JOAN GONZÁLEZ