dimecres, 10 de novembre del 2010

La granollerina Ivette Nadal canta al Dau de Mataró des de l'esquena d'un elefant



La granollerina Ivette Nadal [web] que ja des de ben petita s’encaminava cap al món de la música, estudiant solfeig i piano, ens presenta el seu darrer treball discogràfic A l’esquena d’un elefant, un trajecte vital i sentimental que passa per la poesia, l'amor i els records. Un disc en el que hi han col•laborat artistes com Gerard Quinana, David Rosell o Jordi Pegenaute. Ivette Nadal actuarà aquest dijous dia 11 al Cafè Cultural El Dau de Mataró [web]. "En ser un lloc petit m'hi presentaré sola amb la guitarra, que és com faig les cançons, més sincer, es veu més l'essència i el treball que hi ha individual", afirma la cantant.

L'endemà divendres dia 12 la cita musical és a Canovelles, el Teatre Auditori Can Palots [web] (C/Barcelona, 8-10) , concretament amb el quartet vallesà de Jazz, Josep Maria Farràs & Jazzspirit, un conjunt que es presentà al 22è Festival de Jazz de Terrassa i que ha publicat Camí. Per presenciar el repertori d’aquest quartet que va des del jazz clàssic al hard bop, amb pinzellades de bossa nova i latin jazz caldrà pagar 12 euros a taquilla i 6 euros si l'entrada és anticipada. També divendres, però a la sala Buk's de Granollers (C/Montseny, 15), actua en format acústic Zulú 9.30 [web], amb una barreja de reggae, cumbia i rumba. El preu de l’entrada és 5 euros. Tanquem el divendres parlant del concert doble que The New Reamon [MySpace] i Joan Colomo [entrevista] protagonitzaran a la mataronina sala Clap [web]. Els cabrilencs The New Reamon faran una mostra del seu disc La dimensión desconocida, mentre que Joan Colomo segueix amb el seu projecte en solitari Contra todo pronóstico. L’entrada a taquilla té un preu de 10 euros i 8 en compra anticipada.

Tres propostes més pel cap de setmana. La primera és l'inici de la 28a Setmana de Música Antiga de Mataró [web], que comença dissabte dia 13 a 2/4 de 9 del vespre al Foment Mataroní amb una actuació del conjunt de música barroca catalana Diatessaron, a un preu de nou euros. La segona, que ens torna a portar a la capital del Vallès Oriental, és el concert que T-punch -rock, clàssica, flamenc i música tradicional i ètnica- oferirà a partir de les 10 del vespre al Teatre Auditori de Granollers (C/Torras i Bages, 50) [web]. El preu de l’entrada és de 16 euros. Finalment, tornem de nou a El Dau de Mataró, amb l'actuació de el Niño de la Hipoteca, que fussionarà folk, rumba o reggae presentant el seu primer cedé Que te vaya bien. El concert és a les nou del vespre i costa 5 euros (4 si es compra anticipada). E.A./J.S.