dijous, 30 de setembre del 2010

Sagrada Família construeix el seu propi estil

El grup Sagrada Família va passar de ser un duet durant l'any 2009 a augmentar els seus components fins a quatre, per formar el grup en la seva totalitat que a l'actualitat està composat per l'Edu Alonso, en Lluvi Farré, en Denis Ortiz i en Jordi Santos. Avui aquesta formació que està catalogada dins de l'estil de l'indie, aterra al Cafè Cultural el Dau.

Recupera l'entrevista sencera del Diari de la Música d'avui dijous, 30 de setembre.



dilluns, 27 de setembre del 2010

El Diaridalamusica.com estén la seva versió televisiva al Vallès Oriental



El Diaridelamusica.com, mitjà multiplataforma especialitzat en música impulsat per Clack [web], amplia a partir del 5 d'octubre l'àmbit de cobertura de la seva versió televisiva al Vallès Oriental. Així, el Diaridelamusica.com que s'emet setmanalment a M1TV, l'emissora pública del Maresme, es veurà també ara a VOTV, el canal públic de TDT dels pobles del nord del Vallès Oriental, i inclourà peces informatives de l'actualitat musical relacionades amb aquesta comarca. L'audiència potencial del programa es dobla i passa de 400.000 a 800.000 persones.

L'anunci s'ha fet avui a Granollers en una roda de premsa en el marc d'un acord entre M1TV, l'emissora que difon la versió televisiva del Diaridelamusica.com, i VOTV pel qual un programa produït per la televisió vallesana, C-60, es veurà també a les pantalles del Maresme. A l'acte hi han assistit els alcaldes de Granollers i Mataró -presidents dels respectius consorcis televisius- Josep Mayoral i Joan Antoni Baron, així com els gerents de les dues televisions, Albert Jordana i Joan Catà. També hi ha assistit el màxim responsable de la Xarxa de Televisions Locals, Marc Melillas, ja que la meitat dels continguts de C-60 vindran de la malla televisiva impulsada per la Diputació de Barcelona.

A banda de veure's en format televisiu, el Diaridelamusica.com té també una versió radiofònica que s'emet els dijous en el marc de l'Informatiu Cultura dels informatius de Mataró Ràdio, publica setmanalment cròniques de concerts al setmanari Capgròs i compta amb una web homònima que unifica totes les potes del projecte.

dijous, 23 de setembre del 2010

La història de Lovely Miss Q

Pop, electrònica i fusió, aquests estils entrellaçats donen forma a la música de Miss Q, l'artista danesa que visita la nostra ciutat el proper diumenge per mostrar-nos al Café Cultural El Dau el seu primer treball “ Miss q...introducing Lovely Miss Q”, ella és Pia Nielsen.

Recupera l'entevista del Diari de la Música d'avui dijous, 23 de setembre.



divendres, 17 de setembre del 2010

Please: una dècada d'homenatge a U2

30 anys sobre els escenaris porta la banda Irlandesa U2 fent gaudir als seus seguidors, la seva música ha captivat a un gran número de persones com és el cas dels components de la banda tribut Please, que visiten demà divendres la Sala Privat. Avui al Diari de la música hem parlat amb Miki Fargas, el cantant d’aquesta formació que interpreta el paper de Bono.

Recupera el Diari de la música del passat dijous, 16 de setembre.

dijous, 9 de setembre del 2010

L'esperit de Michael Jackson reviurà el proper divendres a la Sala Privat

La banda maresmenca Moonwalkers retrà homenatge, el proper divendres a la Sala Privat, al ja difunt rei del pop, Michael Jackson. Després de la mort de l’artista i l’admiració que li tenien els components del grup, van decidir homenatjar-lo amb un espectacle cronològic que barreja música i ball. David Martínez, veu de la formació, ha destacat que al concert es podran escoltar els hits que han fet durant anys bellugar el cos a més de mig món.

Els Moonwalkers han protagonitzat l’entrevista central del DDM d’avui, que també ha comptat amb la intervenció del programador de la Sala Clap, Pablo Redondo, i amb el cantant del grup que encetarà la temporada de la sala mataronina, Momen V-XV.



Moonwalkers · Michael Jackson's Tribute · from Xavier Fajarnes on Vimeo.