dijous, 1 de juliol del 2010

Didac Rocher homenatja Espriu en el seu darrer treball



El Minotaure i Teseu és el nom del nou treball de Dídac Rocher, una interpretació de la paraula per via de la veu, la música i la dansa. Es tracta d’un homenatge a Salvador Espriu en commemoració dels 25 anys de la seva mort que servirà com a acte inaugural del Correllengua 2010 al conjunt dels Països Catalans el dissabte dia 3 al Cementiri de Sinera d’Arenys de Mar. A Diaridelamusica.com hem parlat amb el cantautor Dídac Rocher per conèixer tots els detalls de la seva nova aposta.

No és ni de lluny l'una activitat musical al nord de la comarca aquests dies. El festival Poesia i + de Caldes d’Estrac, organitzat per la Fundació Palau amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, compta aquest cap de setmana amb la visita de Big Mama que, juntament amb la poetessa Teresa d’Arenys, ha ideat un espectacle de poesia i música dedicat a Rosa Leveroni, on també s’hi combinen versos de Palau i Fabre, Rimbaud, Carles Riba i Teresa d’Arenys. Es podrà gaudir de Big Mama i Teresa d’Arenys el divendres dia 2 a les 10 de la nit al Pati de la Fundació Palau de Caldes d’Estrac.

Qui no actuarà al nord del Maresme és, finalment, Antonio Orozco aquest divendres dia 2, tal com estava previst, a la carpa municipal de la platja dels Pins de Pineda de Mar. Motius aliens a la voluntat de Caixa Laietana, organitzadora del concert, ho han impedit. L'actuació del cantant de L’Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, amb sis discos a les esquenes, havia de tenir lloc dins la gira que està fent per tot l'estat. DDM