dissabte, 12 de juny del 2010

Mishima mostra la seva darrera aventura a la Sala Privat


Si com diuen Mishima tot és ordre i aventura i la música és l’encarregada de posar ordre a la vida, el grup va saciar la set del públic el passat divendres il•luminant el camí dels seus seguidors a través de les cançons del cinquè treball del grup, “Ordre i aventura”. Aquest disc ha estat produït per Paco Loco, als estudis de El Puerto de Santa María, qui també va enregistrar “Set tota la vida”, el disc anterior de la formació.
El grup a més de interpretar les últimes novetats, també va fer un repàs de temes de treballs anteriors. Van sonar alguns dels clàssics de “Set tota la vida” com Un tros de fang, Qui n’ha Begut o Em deuria enamorar. Tot i això, els assistents del concert van poder gaudir del gir que ha experimentat el grup envers l’elaboració de les seves lletres. David Carabén, el líder de Mishima, ha transformat l’estil dels temes d’aquest darrer disc, passant a un terreny més poètic i deixant de banda la narrativa. Un disc espiritual des d’un punt de vista agnòstic, que reflexiona sobre el nostre paper a la vida i que no abandona la temàtica de l’amor. El grup no deixa tampoc les referències a la literatura, el mateix nom del disc, “Ordre i aventura” el varen escollir en motiu, del que l’escriptor Jose Luis Marquez sempre deia: “la literatura és ordre i aventura”.
Va ser un concert breu però intens, com els temes de Mishima que tot i ser de curta durada deixen un missatge clar, emprant un llenguatge planer i directe.
L’actuació de Mishima va finalitzar amb Ordre i aventura i remuntant-se al passat recordant cançons del primer disc de la formació. ALBA GARCIA