divendres, 18 de juny del 2010

Maria Coma i Joan Colomo acomiaden el Petitsons de Caldes


Interpretació per part de Maria Coma de la peça Ramats de Pomes inclosa dins el documental Cançons a la vora del pop, produït per Clack Música! i el Grup Enderrock.

Maria Coma [MySpace] i Joan Colomo [MySpace] seran els encarregats de tancar l'edició d'enguany del cicle Petitsons de Caldes d'Estrac. Plena de la ingenuïtat i la tendresa que la caracteritzen, la cantant, compositora i pianista Maria Coma visitarà dissabte dia 19 el Pati de la Fundació Palau presentant Linòleum, el seu primer treball en solitari que promet revolucionar el pop cantat en català. Maria Coma actuarà a les 6 de la tarda al Pati de la Fundació. L’entrada té un preu de 8 €. Després del concert de Maria Coma es podrà gaudir de la proposta de Joan Colomo, l’exguitarrista dels recentment separats The Unfinished Sympathy, que presentarà els temes del seu disc en solitari: Contra todo pronóstico. Un cantautor que pretén trencar els cànons i les líriques del pop clàssic. Joan Colomo tancarà el Petitsons el proper dissabte 19 de juny a les 8 del vespre al Pati de la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, a la Rierala Riera, número 54. L’entrada té un preu de 8 €.

Això serà dissabte, però el dia abans Ultraido i Beside encetaran el cap de setmana musical a la comarca amb un concert a la sala Clap dins el cicle del Col·lectiu de Músics del Maresme. Ultraido acaben de gravar el seu primer treball, farcit de lletres senzilles i directes, però amb tocs de surrealisme. Els santpolencs Beside, en canvi, opten per un so contundent reforçat amb una veu potent i personal. L'actuació tindrà lloc a les 10 de la nit i l’entrada té un preu únic de 6 euros per a major de 16 anys. Per la seva banda, el cantautor, compositor i músic de Barcelona Rafa Pons torna a la sala Privat també divendres dia 18 amb el teclista Joan Berenguer i un guitarra elèctrica. Va començar la seva carrera musical com a integrant del grup Mil Dudas, però ben aviat va encetar el seu camí en solitari que el va dur a publicar el seu primer LP l’any 2007: Mal te veo. Ara presenta el seu últim treball: Insisto. Rafa Pons tocarà a partir de 2/4 de 12 de la nit. El preu de l’entrada és de 12 €, però es pot adquirir anticipada per 6 € a Atrapalo.

Simfònica de Cobla i Corda, de L'hereu Riera a Boig per tu
Finalment un apunt de clàssica de cara al diumenge dia 20 al Teatre Monumental de Mataró. Es tracta de la Simfònica de Cobla i Corda, integrada per La Principal de la Bisbal i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que es va presentar amb èxit el 2008 a l’Auditori de Girona i que oferirà un recital a partir de les 7 de la tarda en aquest espai de la capital del Maresme. La Simfònica Cobla i Corda interpreta un repertori d’obres inoblidables de la música catalana, des de L’Hereu Riera fins a Boig per tu. El preu general de l’entrada és de 20 € amb un descompte de 2 € per a socis del Foment Mataroní, jubilats i Carnet Jove.