dijous, 10 de juny del 2010

Joan Barbena i Search enceten temporada a Lasal d'Arenys



Arriba l'estiu i Lasal [web] es posa les piles per iniciar una temporada tan al seu xiringuito de la platja del Cavalió d'Arenys de Mar com del seu establiment a Lasal Varador de Mataró. A la capital del Maresme ja fa dies que gaudim de concerts els diumenges a les 12 del migdia a la terrassa de l'espai, però a Arenys de Mar és aquest dissabte dia 12 a partir de les onze de la nit quan comença l'activitat amb dos convidats: Joan Barbena i Search. El primer [MySpace] és de fet cofundador de Lasal i responsable de la programació i els recopilatoris del xiringuito, però més enllà d'això és un apassionat dels sons negres i electrònics, un buscador incansable de grooves i produccions originals. Ha publicat amb els segells Fluid Ounce i Dubmission (Londres), Sunshine (Viena), Wakyo (Tokyo), Lovemonk (Madrid) i Mothern Elektrics (San Francisco) entre altres. Per la seva banda, Search (Red Bull Music Academy) és un apassionat del tecno més minimal, l'electro experimental i els grooves plens de dub. Actualment treballa per la Red Bull Music Academy, després de ser seleccionat com un dels dos representants espanyols per l'edició de 2002, celebrada a Sao Paulo. Exresident de Lasal, forma part del col·lectiu International Idiots, integrat per joves DJ's i productors formats a l'acadèmia de Red Bull.

Finalment la sala Nàutic Club de Premià no obrirà aquest estiu
Qui finalment no encetarà aquest dissabte la seva singladura és la sala Nàutic Club de Premià de Mar i de fet no és probable que ho faci en tot l'estiu, segons han confirmat aquest dijous els responsables de l'establiment a Diaridelamusica.com. Precisament aquesta setmana el Diaridelamusica.com dedicava la seva secció "L'entrevista" a parlar del concert que la banda The Slingshots havia de fer aquest dissabte dia 12 al nou espai per a inaugurar-lo. The Slingshots són una banda barcelonina creada el 2008 per recuperar l’energia, el so i la passió dels directes de soul & deep funk.

I encara un apunt més. Parlant de canvis d'ubicació, Caixa Laietana ha confirmat avui que el concert que Manuel Carrasco ha d'oferir per iniciativa de l'entitat d'estalvis aquest dissabte dia 12 a Pineda de Mar es realitzarà finalment a la Carpa Municipal de la Platja dels Pins de Pineda de Mar i no pas al complex Can Xaubet per motius aliens al Servei Entrades de Caixa Laietana, el concert es realitzarà. L'altre event convocat per Caixa Laietana, dins el seu cicle XQSI, és aquest divendres dia 11 l'actuació a Privat de Mishima presentant el seu nou treball, Ordre i aventura, on el cantant David Carabén descobreix la seva vessant més poètica i menys narrativa. En definitiva, una nova edició del seu pop rock indie elegant i cantat en català traduït en cançó d’autor feta en banda. El concert de Mishima tindrà lloc a 2/4 de 12 de la nit. L’entrada general té un preu de 14 € i de 9’5 € per a clients de Caixa Laietana.