dilluns, 28 de juny del 2010

"Lunes" i "Jueves" en diumenge


En diumenge, el dia que més detesten Los Seis Días i que dóna sentit al
nom del grup, la formació va oferir per primera vegada a Mataró a l'Espai
Cultural i gastronòmic El Dau, "Lunes". Aquest és el disc amb el que estan
debutant i també començant a obrir camí dins del panorama indie.

Tot i aquesta presentació al públic mataroní, el grup ja s’està preparant
pel seu segon disc, "jueves". El conjunt liderat per Nereida
Cerdà, va proporcionar un tastet d’aquest treball que s’està encarregant
de produir el músic i compositor, Suso Saiz que també està a càrrec de
grups com Los Planetas i Los Piratas, i cantants com Iván Ferreiro i Luz
Casal. Sembla ser que tot i el gir del productor, això continua anant
sobre els dies de la setmana i per aquest motiu van interpretar Martes,
que estarà inclòs dins del nou disc.

També van fer sonar Te odio, que a "Lunes" compta amb la col•laboració de
Santi Balmes, veu de Love of Lesbian i que va emocionar als seguidors del
cafè amb la força emocional que desprèn.
Amb la guitarra, el baix i la peculiar verònica, les quatre integrants van
fer bellugar els sentiments del públic amb les seves lletres que
s’encaminen per la part obscura de l’amor, tot i que amb un missatge
esperançador.ALBA GARCIA

dissabte, 26 de juny del 2010

Santi Arisa combina passat i present amb els seus poemes musicats



En un escenari tan agradable com el Parc de Can Muntanyà, el veterà Santi Arisa va portar divendres els seus poemes musicats al públic de Caldes d’Estrac. Acompanyat per la seva banda, Arisa va presentar el seu espectacle “Taverna de poetes”, un experiment de jazz i rock que repassa els versos de grans artistes de la nostra terra com Martí i Pol, Salvador Espriu o Pere Quart.

El polifacètic músic català, reconegut bateria de la mítica formació Pegasus, combina present i passat en un espectacle de gairebé dues hores de durada i en el qual Santi Arisa intenta connectar amb el públic tan en la seva faceta de cantant com en la d’orador ocasional. A més, disposa d’un grup de músics que segueixen a la perfecció el seu camí pels textos dels poetes catalans.

El veterà cantautor va aprofitar per presentar el seu darrer disc “Tot és en tot”, en el que continua l’estela dels seus anteriors treballs. Tal com el mateix Arisa comenta, va començar escrivint les seves pròpies cançons però finalment va decidir que potser li donava més resultat fer-se seus els versos de Carner, Espriu, Martí i Pol i tants altres.

D’altra banda, durant els seus llargs monòlegs entre cançó i cançó, Arisa es va mostrar molt pessimista respecte a la situació de la música en el nostre país. Encara consternat pel progressiu declivi del jazz, va reivindicar en diverses ocasions la desigual diferència entre el gran nombre de bandes de qualitat de les que disposem a casa nostra i la oferta de sales i llocs on portar la música en directe. Tot plegat, una situació que portem molts anys arrossegant.

El concert estava emmarcat dins el festival “poesia i +”, que s’allargarà fins el 25 de juliol. De moment, va tenir una gran inauguració amb la presència d’Arisa, un artista que participa amb el públic i que ens vol acostar la poesia en la seva vessant de cantautor a ritme de jazz. D’aquesta manera revitalitza els clàssics catalans amb una nova visió. ALBERT CLOPÉS/JOAN GONZÀLEZ

dimecres, 23 de juny del 2010

Panorâmica executa les seves acrobàcies en un dens cap de setmana post Sant Joan



Panorâmica [MySpace] és una banda formada el 2008 per part de quatre músics afincats al Maresme i amb un so que navega entre referents que van de Love Of Lesbian a Muse. El proper dissabte dia 26 presentaran el seu nou disc Acrobacias en 16:9 a la sala Taj Mahal de Tordera. A Diaridelamusica.com hem volgut conèixer aquesta banda que pretén difondre la seva proposta musical dins el panorama indie-pop del país i és per això que hem parlat amb Marcos Ceprián i Javi Gónez.

No és, ni de lluny, l'única activitat d'aquest cap de setmana a la comarca. N'hi ha moltes més. Comencem parlant de divendres dia 25 i de la sala Privat [web], on actuaran els Hotel Cochambre en el marc del cicle de concerts XQSI presentant Hotel dulce hotel. Una combinació de show i música que s’ha convertit en un dels referents festius arreu de Catalunya. El concert tindrà lloc a 2/4 de 12 de la nit i el preu de l’entrada general és de 13 € i de 10’5 € per a clients de Caixa Laietana.

També divendres arrenca el festival Poesia i + de Caldes d’Estrac, organitzat per la Fundació Palau amb la col•laboració de la Institució de les Lletres Catalanes. En aquesta primera cita es compta amb la visita de la banda de Santi Arisa [web] i l’espectacle Taverna de poetes, que apropa destacats poetes catalans a través d’estils musicals que naveguen entre el blues, el funky o la balada. Es podrà gaudir de la Santi Arisa Band a partir de les 10 de la nit a la Pèrgola de Can Muntanyà de Caldes d’Estrac. L’entrada té un preu de 12 €.

Parlem de nou del cicle de concerts XQSI promogut per Caixa Laietana, que acollirà a Pineda de Mar l'actuació del cantant de L’Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, amb sis discos a les esquenes, dins la gira que està fent per tot l'estat. Ara es reinventa amb el seu nou disc Renovatio, un treball que pretén alterar els sentits de forma explícita a tot aquell que es disposi a escoltar-lo. Antonio Orozco actuarà a les 10 de la nit al Complex Can Xaubet de Pineda de Mar, al Carrer Garbí, sense número. L’entrada té un preu de 25 €.

Gerard Quintana, Gossos i Smoking Stones a Vilassar de Mar
Amb l’arribada del bon temps, comencen els concerts a la platja. Aquest cap de setmana a Vilassar de Mar hi haurà la visita de mítics de la música cantada en català. Gerard Quintana mostrarà la seva faceta de reporter amb Deterratenterrat [vídeo actuació a Mataró] i els Gossos mostraran els temes del seu nou volum Dia 1. Aniran seguits de la banda barcelonina Smokin Stones. La nit de concerts tindrà lloc el dissabte dia 26 a les 11 de la nit a la Platja Palomares de Vilassar de Mar. L’entrada és gratuïta.

I ara ens n'anem cap al Masnou. Els Jardins de la Nimfa d'aquesta població del Baix Maresme rebran dissabte la visita de Mariachi Guerrilla i La Kinky Beat. Els Mariachi Guerrilla es defineixen com a banda de cançons populars melodramàtiques, que han reunit en el seu últim disc anomenat La tumba era demasiado silenciosa. La Kinky Beat també aposta per un estil festiu basat en estils com el reggae i el rock. Una nit de festa assegurada. Els concerts tindran lloc el dissabte 26 de juny a les 12 de la nit als Jardins de la Nimfa del Masnou, ubicats al costat de la carretera NII. L’entrada és gratuïta. DDM

diumenge, 20 de juny del 2010

Joan Colomo diverteix amb la seva eclèctica nova proposta



El cicle de concerts Petitsons de Caldes d’Estrac va tancar ahir la seva tercera edició amb la presència del peculiar Joan Colomo, que acompanyat per la seva banda va omplir de bon humor el pati de la Fundació Palau davant d’una vintena d’assistents. Colomo presentava el seu primer treball en solitari anomenat “Contra todo pronóstico”, un experiment de pop eclèctic amb cançons que desprenen un caràcter molt personal envers les situacions del món actual.

Joan Colomo ha optat aquesta vegada per una proposta més tranquil·la comparant amb la trajectòria musical que havia portat fins aleshores. Després del seu fugaç pas per la banda barcelonina de rock independent Unfinished Sympathy i del projecte que havia portat entre mans durant els últims anys, La Célula Durmiente, podríem dir que ara Colomo s’ha reciclat i encara una nova etapa amb la publicació d’aquest primer disc amb el seu nom sota el segell BCore.

Al Pati de la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, Colomo va estar acompanyat per un teclat, un contrabaix i una senzilla percussió que van acompanyar la seva guitarra acústica durant l’actuació. Entre tots van aconseguir arrencar més d’un somriure al públic gràcies als seus comentaris, ja que no només les seves cançons i la manera d’interpretar-les ja resulta una mica còmica, sinó que a més Colomo va demostrar un gran sentit de l’humor i una bona connexió amb els assistents. Fins i tot no es van salvar de les rialles un grup d’espontanis que eren fora del recinte fent una mica de xivarri.

De la mateixa manera que Joan Colomo ha comprovat com la seva nova proposta resulta divertida i fresca, podem dir que algunes vegades cau en una espècie d’estat paranoic del qual es difícil sortir-ne. La seva veu amb reminiscències al cinisme d’Albert Pla i les seves lletres que sovint poden semblar poc serioses, doten el seu nou projecte d’una lleugeresa que resulta sorprenent. Fins i tot els mateixos músics semblava que s’ho estiguéssin prenent tot en clau de broma.

En definitiva, va ser un concert amb un format agradable i molt adequat per la cloenda del Petitsons d’aquest any, que celebrava la seva tercera edició i que ha gaudit aquest cop d’un bon cartell i una bona acollida entre la gent. ALBERT CLOPÉS/JOAN GONZÀLEZ

divendres, 18 de juny del 2010

Maria Coma i Joan Colomo acomiaden el Petitsons de Caldes


Interpretació per part de Maria Coma de la peça Ramats de Pomes inclosa dins el documental Cançons a la vora del pop, produït per Clack Música! i el Grup Enderrock.

Maria Coma [MySpace] i Joan Colomo [MySpace] seran els encarregats de tancar l'edició d'enguany del cicle Petitsons de Caldes d'Estrac. Plena de la ingenuïtat i la tendresa que la caracteritzen, la cantant, compositora i pianista Maria Coma visitarà dissabte dia 19 el Pati de la Fundació Palau presentant Linòleum, el seu primer treball en solitari que promet revolucionar el pop cantat en català. Maria Coma actuarà a les 6 de la tarda al Pati de la Fundació. L’entrada té un preu de 8 €. Després del concert de Maria Coma es podrà gaudir de la proposta de Joan Colomo, l’exguitarrista dels recentment separats The Unfinished Sympathy, que presentarà els temes del seu disc en solitari: Contra todo pronóstico. Un cantautor que pretén trencar els cànons i les líriques del pop clàssic. Joan Colomo tancarà el Petitsons el proper dissabte 19 de juny a les 8 del vespre al Pati de la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, a la Rierala Riera, número 54. L’entrada té un preu de 8 €.

Això serà dissabte, però el dia abans Ultraido i Beside encetaran el cap de setmana musical a la comarca amb un concert a la sala Clap dins el cicle del Col·lectiu de Músics del Maresme. Ultraido acaben de gravar el seu primer treball, farcit de lletres senzilles i directes, però amb tocs de surrealisme. Els santpolencs Beside, en canvi, opten per un so contundent reforçat amb una veu potent i personal. L'actuació tindrà lloc a les 10 de la nit i l’entrada té un preu únic de 6 euros per a major de 16 anys. Per la seva banda, el cantautor, compositor i músic de Barcelona Rafa Pons torna a la sala Privat també divendres dia 18 amb el teclista Joan Berenguer i un guitarra elèctrica. Va començar la seva carrera musical com a integrant del grup Mil Dudas, però ben aviat va encetar el seu camí en solitari que el va dur a publicar el seu primer LP l’any 2007: Mal te veo. Ara presenta el seu últim treball: Insisto. Rafa Pons tocarà a partir de 2/4 de 12 de la nit. El preu de l’entrada és de 12 €, però es pot adquirir anticipada per 6 € a Atrapalo.

Simfònica de Cobla i Corda, de L'hereu Riera a Boig per tu
Finalment un apunt de clàssica de cara al diumenge dia 20 al Teatre Monumental de Mataró. Es tracta de la Simfònica de Cobla i Corda, integrada per La Principal de la Bisbal i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que es va presentar amb èxit el 2008 a l’Auditori de Girona i que oferirà un recital a partir de les 7 de la tarda en aquest espai de la capital del Maresme. La Simfònica Cobla i Corda interpreta un repertori d’obres inoblidables de la música catalana, des de L’Hereu Riera fins a Boig per tu. El preu general de l’entrada és de 20 € amb un descompte de 2 € per a socis del Foment Mataroní, jubilats i Carnet Jove.

diumenge, 13 de juny del 2010

El CowPunk de Whiskey Funeral




Whiskey Funeral [pàgina a MySpace aquí] és una banda formada per tres joves mataronins del barri de Rocafonda. CowPunk From Hell és el nom que han escollit per al seu estil, rebel i sense complexos, i del qual n’acaben d’editar una primera entrega als estudis Gravacions Quatre Rellotges. A Diaridelamusica.com hem parlat amb en David, en Víctor i en Sergio per conèixer els Whiskey Funeral i la seva manera d’entendre la música. "Això de parlar del CowPunk és una forma de fugir de les etiquetes, tot i que de fet és del que bevem, del country i el punk, a l'hora de fer la nostra música", afirma en David en el transcurs de la divertida conversa amb l'equip del programa. DDM

Bikimel endolceix el rock al Petitsons



Bikimel va voler redigitar el rock dels anys setanta, el passat dissabte a la segona cita del cicle Petitsons que se celebra a Caldes d’Estrac. Un rock en català dolç que a voltes navega per l’estil pop i el country. Aquest cocktail de sons va ser el que la jove de Bellaterra, Vicky de Clascà va oferir amb l’ajut de la guitarra elèctrica, l’acústica i el teclat. Com sempre amb la companyia d’Esteve Felipe al teclat i a la guitarra acústica.
Un concert íntim en un ambient tranquil que convidava a la reflexió, envoltat de la màgia que desprenen els jardins de la Fundació Palau. Es varen poder escoltar les cançons del disc debut de Bikimel que parlen sobre encallaments personals que pot tenir tothom a qualsevol moment de la seva vida. “Stat jònic”, nom que rep el primer treball de la cantautora, és la solució de tots aquests. L’artista va mostrar els temes d’aquest àlbum que va sortir a la llum el passat gener i que es va encarregar de produir Ricky Falkner, qui també està darrere de grups com Love Of Lesbian, Anímic i Sanjosex.
A l’actuació és varen poder escoltar els temes d’aquest últim disc, com és el cas de Buscant l’espantaocell, cançó que està sonant a les radiofòrmules més importants del país. La cantautora va voler dedicar un dels seus temes al vessament de petroli que ha tingut lloc recentment a Mèxic, també va interpretar la cançó Jonàs que prové del poema de Maria Cabrera i Callís. La cantant va recordar el seu pas de l’anglès al català amb Nina de mimbre, una de les cançons de la seva primera maqueta, “Mikro”.
Potència i dolçor, dos punts que Bikimel fa que no siguin contraposats amb les seves melodies que poden recordar en certes ocasions a artistes com PJ Harvey o Beck. ALBA GARCIA/JOAN GONZÁLEZ

dissabte, 12 de juny del 2010

Mishima mostra la seva darrera aventura a la Sala Privat


Si com diuen Mishima tot és ordre i aventura i la música és l’encarregada de posar ordre a la vida, el grup va saciar la set del públic el passat divendres il•luminant el camí dels seus seguidors a través de les cançons del cinquè treball del grup, “Ordre i aventura”. Aquest disc ha estat produït per Paco Loco, als estudis de El Puerto de Santa María, qui també va enregistrar “Set tota la vida”, el disc anterior de la formació.
El grup a més de interpretar les últimes novetats, també va fer un repàs de temes de treballs anteriors. Van sonar alguns dels clàssics de “Set tota la vida” com Un tros de fang, Qui n’ha Begut o Em deuria enamorar. Tot i això, els assistents del concert van poder gaudir del gir que ha experimentat el grup envers l’elaboració de les seves lletres. David Carabén, el líder de Mishima, ha transformat l’estil dels temes d’aquest darrer disc, passant a un terreny més poètic i deixant de banda la narrativa. Un disc espiritual des d’un punt de vista agnòstic, que reflexiona sobre el nostre paper a la vida i que no abandona la temàtica de l’amor. El grup no deixa tampoc les referències a la literatura, el mateix nom del disc, “Ordre i aventura” el varen escollir en motiu, del que l’escriptor Jose Luis Marquez sempre deia: “la literatura és ordre i aventura”.
Va ser un concert breu però intens, com els temes de Mishima que tot i ser de curta durada deixen un missatge clar, emprant un llenguatge planer i directe.
L’actuació de Mishima va finalitzar amb Ordre i aventura i remuntant-se al passat recordant cançons del primer disc de la formació. ALBA GARCIA



dijous, 10 de juny del 2010

Joan Barbena i Search enceten temporada a Lasal d'Arenys



Arriba l'estiu i Lasal [web] es posa les piles per iniciar una temporada tan al seu xiringuito de la platja del Cavalió d'Arenys de Mar com del seu establiment a Lasal Varador de Mataró. A la capital del Maresme ja fa dies que gaudim de concerts els diumenges a les 12 del migdia a la terrassa de l'espai, però a Arenys de Mar és aquest dissabte dia 12 a partir de les onze de la nit quan comença l'activitat amb dos convidats: Joan Barbena i Search. El primer [MySpace] és de fet cofundador de Lasal i responsable de la programació i els recopilatoris del xiringuito, però més enllà d'això és un apassionat dels sons negres i electrònics, un buscador incansable de grooves i produccions originals. Ha publicat amb els segells Fluid Ounce i Dubmission (Londres), Sunshine (Viena), Wakyo (Tokyo), Lovemonk (Madrid) i Mothern Elektrics (San Francisco) entre altres. Per la seva banda, Search (Red Bull Music Academy) és un apassionat del tecno més minimal, l'electro experimental i els grooves plens de dub. Actualment treballa per la Red Bull Music Academy, després de ser seleccionat com un dels dos representants espanyols per l'edició de 2002, celebrada a Sao Paulo. Exresident de Lasal, forma part del col·lectiu International Idiots, integrat per joves DJ's i productors formats a l'acadèmia de Red Bull.

Finalment la sala Nàutic Club de Premià no obrirà aquest estiu
Qui finalment no encetarà aquest dissabte la seva singladura és la sala Nàutic Club de Premià de Mar i de fet no és probable que ho faci en tot l'estiu, segons han confirmat aquest dijous els responsables de l'establiment a Diaridelamusica.com. Precisament aquesta setmana el Diaridelamusica.com dedicava la seva secció "L'entrevista" a parlar del concert que la banda The Slingshots havia de fer aquest dissabte dia 12 al nou espai per a inaugurar-lo. The Slingshots són una banda barcelonina creada el 2008 per recuperar l’energia, el so i la passió dels directes de soul & deep funk.

I encara un apunt més. Parlant de canvis d'ubicació, Caixa Laietana ha confirmat avui que el concert que Manuel Carrasco ha d'oferir per iniciativa de l'entitat d'estalvis aquest dissabte dia 12 a Pineda de Mar es realitzarà finalment a la Carpa Municipal de la Platja dels Pins de Pineda de Mar i no pas al complex Can Xaubet per motius aliens al Servei Entrades de Caixa Laietana, el concert es realitzarà. L'altre event convocat per Caixa Laietana, dins el seu cicle XQSI, és aquest divendres dia 11 l'actuació a Privat de Mishima presentant el seu nou treball, Ordre i aventura, on el cantant David Carabén descobreix la seva vessant més poètica i menys narrativa. En definitiva, una nova edició del seu pop rock indie elegant i cantat en català traduït en cançó d’autor feta en banda. El concert de Mishima tindrà lloc a 2/4 de 12 de la nit. L’entrada general té un preu de 14 € i de 9’5 € per a clients de Caixa Laietana.

dilluns, 7 de juny del 2010

The Slingshots estrena aquest dissabte la nova sala Nàutic de Premià de Mar




The Slingshots són una banda barcelonina creada el 2008 per recuperar l’energia, el so i la passió dels directes de soul & deep funk. El proper dissabte dia 12 tindran el plaer d’estrenar la nova sala Nàutic Club de Premià de Mar, acompanyats del PD Paquito de la Iguana. A Diaridelamusica.com ens hem acostat al local d’ssaig dels Slingshots per conèixer una mica més a fons la seva proposta musical parlant amb tres dels seus components, en Roger, en Paquito i en Junior.

diumenge, 6 de juny del 2010

Los Mala Gana amenitzen una vetllada en defensa de l’antic Odeon de Canet



La banda de flamenc Los Mala Gana va participar dissabte al vespre en el vuitè festival Re-percussió per l’Odeon celebrat a Canet de Mar. Acompanyats del grup de rock bilingüe Strombers, van firmar una nit festiva amb un rerefons reivindicatiu com és la conservació de l’antic edifici de l’Odeon, un emblema de la localitat canetenca.

Els terrassencs Los Mala Gana van obrir la nit presentant el seu primer treball Va de ochos. Aquesta jove formació nascuda fa uns tres anys va aportar una mostra de flamenc mestís que ells mateixos cataloguen de “granuja” i que es sustenta bàsicament en els estandards més utilitzats d’aquests gènere durant els últims anys. Una proposta força estesa que troba cabuda en festivals com el de Canet ja que una de les seves característiques principals és la immediatesa amb el públic, fet que es va tornar a demostrar en aquesta ocasió.

La formació vallesana va destacar sobretot en el seu apartat de percussió i també per la presència d’una ballarina de flamenc i corista que en diversos moments va posar de manifest el seu art sobre la tarima. A banda d’això, Los Mala Gana es van limitar a desenvolupar un bon so per acabar signant un concert optimista, però tampoc van renunciar a refugiar-se en la monotonia a mesura que avançava l’actuació. De totes maneres, cal agraïr tan a ells com als Strombers la seva col·laboració amb el projecte que tenen entre mans els organitzadors de l’esdeveniment.

El festival Re-percussió de Canet de Mar va celebrar una de les seves principals activitats d’enguany, organitzades com sempre per l’Associació Cultural Plataforma Odeon. A banda dels concerts, Canet gaudeix durant aquests dies de diferents activitats dirigides a conscienciar la població sobre la necessitat de defensar la preservació i recuperació de l’Odeon, aquest antic cinema i seu social que porta tancat fa més de dues dècades i que requereix d’una rehabilitació que la gent de Canet està demanant ja des de fa molt temps. ALBERT CLOPÉS/JOAN GONZÀLEZ

dijous, 3 de juny del 2010

La tercera edició del Petitsons de Caldes d'Estrac arrenca amb Marcel Cranc



El Petitsons [MySpace] és un dels cicles maresmencs que se celebren durant les nits del traspàs de la Primavera a l’Estiu. Té lloc a l’espai íntim del Pati de la Fundació Palau de Caldes d’Estrac i enguany arriba a la seva tercera edició. El Petit Sons 2010 inicia la seva programació el dissabte dia 5 a les 11 de la nit, al bar Tête-à-tête, a la Riera de Caldes d’Estrac, amb una actuació de cançó catalana amb tocs d'indie a càrrec de Marcel Cranc [MySpace]. Al llarg del cicle, que s'acaba el 19 de juny, passaran per Caldes també l’electrònica pop de First Aid Kit, el rock dolç de Bikimel, l’intimisme de la compositora, pianista i cantant Maria Coma [MySpace] i els temes del cantautor Joan Colomo. A Diaridelamusica.com hem parlat amb David Salvà, director del certamen, per conèixer la programació d’una de les joies maresmenques, que vol difondre la proposta d’intèrprets comarcals i nacionals.

Els sabadellencs Rauxa a la sala Clap de Mataró
El mateix dissabte dia 5 la sala Clap de Mataró ofereix una nit de festa assegurada amb els sabadellencs Rauxa i la presentació del seu nou disc Dins d’una peixera, el treball més personal dels set anys de recorregut del grup on, des del mestissatge, han volgut potenciar la rumba combinant-la amb el flamenc. El concert comença a les deu de la nit i costa 6 euros anticipada i de 8 euros a taquilla. D'altra banda, l’Associació Cultural Plataforma Òdeon organitza també dissabte dia 5 a partir de 2/4 de 12 de la nit la vuitena edició del cicle Repercussió per l’Òdeon a Canet de Mar. Després de tot un dia de tallers i concerts ubicats a diferents racons de la població maresmenca, la festa es traslladarà a l’Envelat Vil·la Flora, on es podrà gaudir de Los Mala Gana i Strombers.


I acabem el repàs de l'actualitat musical tornant a Mataró però sense deixar el dissabte. El Cinquè Cicle de Concerts de Cambra i Joves Intèrprets del Foment Mataroní presenta el Monogràfic Frederic Chopin per part de Daniel Ligorio, considerat per la crítica i el públic com un dels joves pianistes amb més projecció del panorama de l’Estat Espanyol. La seva carrera musical compta amb fites com la col·laboració amb el quartet Brodsky, el quartet de la Gewendhause de Leipzig, el quartet de Praga, el quartet Pezze italià, els directors Marcello Biotti, Robert King i Josep Pons i les orquestres més prestigioses del país. Es podrà gaudir del concert a partir de 2/4 de 9 del vespre al Foment Mataroní, ubicat al Carrer Nou, número 11. DDM