dilluns, 19 d’abril del 2010

Luna Cohen comparteix la sensualitat de la música brasilera a La Sal



Diumenge al matí teníem una cita amb la música brasilera de la mà de Luna Cohen, que va tocar a la Sal Varador en format de trio, acompanyada d’una guitarra i un contrabaix. La dolça veu de la cantant, afincada a Catalunya, ens va mostrar clàssics de la samba i la bossanova de la seva terra en un ambient ple de quietut com pot ser la platja de Mataró un diumenge a les dotze del migdia.

Tot i que el temps no acompanyava ja que el cel estava força ennuvolat, Luna Cohen va repartir bon humor entre els assistents i va aconseguir congregar una modesta quantitat de curiosos que es van quedar a veure l’actuació. Tot i que la formació del trio que vam veure no era la original (el contrabaixista era un substitut), van repassar un repertori dels majors èxits de la música brasilera amb una remarcable sensibilitat, força lligada als orígens de la cantant.

De fet, el concert de Luna Cohen va ser força compacte i va fluir amb naturalitat durant la hora i escaig que va estar sobre l’escenari, només interromput pels tímids aplaudiments de l’audiència. Tot i que va haver de marxar de seguida. Just al finalitzar la coneguda Garota de Ipanema va donar les gràcies i va pujar seguidament en un cotxe que l’estava esperant, deixant al públic totalment sorprès i estranyat.

Aquest concert va ser una de les primeres ocasions per aprofitar que ja arriba el bon temps i gaudir d’actuacions en directe a la platja de Mataró. La Sal Varador té una programació de concerts fixes que es repartiran durant els diversos caps de setmana d’estiu. La setmana que ve serà el torn dels barcelonins Phat Fred. -ALBERT CLOPÉS / JOAN GONZÀLEZ

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Hola!

sóc la Luna Cohen.Em sap greu, per no m'agrada gens aquest video ...

és possible eliminar?

moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Hola!

doncs a mi m'agrada molt. Sort que no l'han eliminat i l'he pogut veure,..........


Cadaqués