dissabte, 10 d’abril del 2010

La sala Rubik rep triple ració de metal maresmenc



La sala Rubik de Vilassar de Mar va ser testimoni divendres al vespre d’una nova nit de metal maresmenc amb l’actuació de tres formacions autòctones com Dante’s Inferno, Descent Ark i Goldfish, que van descarregar tota la seva potència sobre l’escenari i van demostrar el seu compromís amb la música més extrema.

Els Dante’s Inferno van obrir la nit de concerts. La banda mataronina, formada per Miquel Esquerra a la veu, Dani Abia i Jordi Esquerra a les guitarres, Pau Vilà al baix i Ferran Planell a la bateria, van oferir-nos un concert curt però amb molta decisió. Tot i que van ser els primers a tocar, no va semblar que sortissin en fred i van posar la directa des d’un bon inici.

Dante’s Inferno van mostrar la seva contundència amb cançons pròpies cantades en la seva majoria en català juntament amb versions com per exemple Smoke on the water de Deep Purple. Però tot i això, en aquest cas les versions queden en un segon pla gràcies a temes com Fort fins al final o Atrapat, que tenen prou personalitat com per resultar peces de referència de la banda i que a més, són molt ben executades en directe pels seus cinc components.

Els acompanyaven en aquesta cita els Descent Ark i els Goldfish, que van rendir a un bon nivell i van mostrar la seva intensitat i motivació sobre l’escenari. En total, triple ració de metal de qualitat fet a casa, tal com vam poder veure el passat gener a la sala Clap amb Hyde Abbey, Breakdown Collapse i Silent.

Aquest ha estat l’últim episodi del fenomen anomenat Maresme Pure Metal, una etiqueta sorgida de les bromes entre companys. Ara que, si ens hi posem a pensar, ja reuneix un grapat de grups de la nostra comarca que conformen una escena modesta però alhora potent, reivindicativa i sobretot molt divertida. ALBERT CLOPÉS / JOAN GONZÀLEZ

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Descent Ark increibles, gran potencia y entrega en el escenario con unos temas muy elaborados...la versión final de Fuckin Hostile con el cantante de Goldfish y Dante's Inferno fue una pasada y en general creo que al público le gustó mucho...En cuanto a Goldfish tienen una sólida base rítmica y un stoner que tira p'atrás, una voz muy buena y en conjunto me gustaron mucho también...el último tema de Goldfish es impresionante, digno de cualquier grupo famoso de por ahí

Anònim ha dit...

com escombrem cap a casa! estaria bé una crònica elaborada per a descent ark i goldfish com la de dante's. i un video de cadascú tampoc sobraria, que també sho van currar tant o més!