dissabte, 5 de desembre del 2009

Pep Sala i el símil del Circ Global



Mataró ha estat la primera parada del circ global que Pep Sala conduirà durant la seva propera gira per terres catalanes. Divendres l'ex-membre de Sau va portar a la sala Privat els temes del seu nou treball, Anatomia de La Relativitat. Sota el símil d'un dels espectacles més antics del món, el circ, Sala ha proposat en aquest nou esforç una col·lecció de temes pop rock d'estètica americana amb alt contingut de crítica social i la veu sempre característica del músic de Vic.

Pep Sala no només va acompanyat de la seva banda, sinó que també comparteix carretera amb un equip humà força extens, reconeixibles per les jaquetes vermelles que llueixen per la present gira. Ahir a l'escenari, el músic osonenc va comptar amb la presència de Ramon Altimir al teclat, Josep Lluís Pérez a la guitarra, un jove Rúben Alcazar al baix, Xavi Reija a la bateria i les dues coristes Inma Ortiz i Susana Soriano.

Per la seva part, la sala Privat va acollir amb els braços oberts a un músic que ja ha fet escala en diverses ocasions a la discoteca mataronina. Tant és així, que aquesta vegada vam poder tastar en primícia el repertori que es presentarà el dia 12 de desembre a la Luz de Gas de Barcelona i que donarà el tret de sortida a la seva ruta pels escenaris catalans.

Així doncs, Sala tindrà temps per reflexionar sobre el missatge del seu nou disc i del nom d'aquest cicle de concerts que porta per nom Circ Global. I és que aquesta vegada, vol desenvolupar el concepte de l'alienació que patim en l'època que vivim actualment, ja sigui a nivell particular tant com a societat. És per això que no sap si mirar cap endins o cap enfora a l'hora de composar les seves noves cançons. És l'eterna lluita entre la problemàtica personal i social de les persones la que es reflecteix en el seu recent treball.
-ALBERT CLOPÉS / JOAN GONZÀLEZ