dimarts, 17 de novembre del 2009

Casa de la Música i Privat s'incorporen al projecte multimèdia Diaridelamusica.com

Xevi Bonareu, director de Privat, i Eloi Aymerich, director del Diaridelamusica.com, encaixen les mans simbolitzant l'acord entre la sala i la productora Clack.

Clack Produccions [web], empresa promotora del projecte Diaridelamusica.com, reforça la col·laboració amb dos dels principals agents musicals de la ciutat amb la signatura de sengles convenis amb la Casa de la Música Popular i la Sala Privat.

El conveni acordat amb la Casa de la Música Popular de Mataró [web] inclou que el Diaridelamusica.com [web] es farà ressò en tots els seus formats de les activitats del projecte musical que funciona a Mataró des de 2005, posant èmfasi en la informació de servei al ciutadà. L'acord concreta també la difussió de les sessions quinzenals del Banc de Proves, un espai on grups novells poden demostrar les seves habilitats i que ja s'estava enregistrant per part de la Casa, encara que sense una sortida mediàtica. També s'ha arribat a un acord perquè la Casa de la Música assumeixi la difusió a través del sistema Postal Free del projecte Diaridelamusica.com, amb una tirada de dues mil cinc-centes postals impreses a doble cara.

De la mateixa manera, Clack acaba de signar un altre conveni amb la sala Privat, segurament l'altre gran programador de música en directe a la capital del Maresme amb unes motivacions molt semblant: que la iniciativa periodística ajudi a difondre les activitats setmanals d'aquesta sala de la zona d'oci del Pla d'en Boet, tan abans de les actuacions musicals com un cop dutes a terme. De la mateixa manera, es contempla que Privat faci difussió del projecte Diaridelamusica.com en el seu circuit intern de televisió i a la seva web [aquí].

Els promotors del Diaridelamusica.com valoren molt positivament la signatura d'aquests dos convenis donada la ingent tasca que estan duent tan la Casa de la Música Popular com la sala Privat. "Per nosaltres, que aquestes dues iniciatives avalin la nostra proposta és una satisfacció i un orgull immens. Significa que aposten per nosaltres, en un projecte que creiem que val molt la pena i ens està costant molts esforços", ha dit Eloi Aymerich, director del Diaridelamusica.com. Des d'octubre de 2008, el projecte Diaridelamusica.com és alhora un programa setmanal de 25 minuts a televisió a Maresme Digital, trenta minuts també setmanals de ràdio a Mataró Ràdio, i una pàgina web a més de la presència en suports informatius de paper editats a la comarca, anteriorment Tribuna Maresme i des d'aquest octubre la revista Capgròs. D'aquesta manera es consolida com la única iniciativa periodista especialitzada -en l'àmbit musical- i multiplataforma de la comarca del Maresme.