diumenge, 20 de setembre del 2009

Maria Coma, ens mostra els temes que estaran recollits al seu primer disc a partir del mes d’octubre


Maria Coma va treure a la llum el passat dissabte les seves lletres delicades i emocionals acompanyades del seu inseparable piano, en un ambient totalment acollidor que desprenia La comuna de l’art.

L’artista inicià el concert amb una cançó anomenada Ramat de poemes, amb una lletra viva i plena de fantasia.
Els assistents del concert, van poder gaudir d’una veu dolça i afinada juntament amb unes lletres que duien a la plena tranquil•litat acompanyades de l’olor a encens que desprenia la sala entre somnis de ser gat, el plaer de dormir i nones.

A més a més d’escoltar el seu repertori, van poder gaudir d’algunes versions d’artistes coneguts i de la cançó Gat del grup en el qual es troba l’artista anomenat U_mä.
Maria Coma, ens va mostrar els temes que estaran recollits al seu primer disc al mes d’octubre com Segons, Cel salat, Dormint i Bigarrat. També, ens va parlar de nous projectes, ens va avançar que té previst fer concerts acompanyada instrumentalment, però tot i això continuarà realitzant acústics en solitari.

La cançó de la cantant dedicada a la seva fillola, Nones, va ser el tema que va escollir Maria Coma per tal d’acabar el concert i desitjar una bona nit.
-ALBA GARCIA