dilluns, 14 de setembre del 2009

Diletto Camerata sorprèn amb obres inèdites.

Entre la Viola, el Violoncel, el clave, l' oboè i la flauta travessera, Diletto Camerata, el grup de cambra del segle XVIII, va desenmascarar un repertori totalment desconegut. El Foment Mataroní va estrenar la nova temporada, el IV cicle de concerts de cambra, amb una primicia els quartets de J.J.Quantz, descoberts en anys recents i que possiblement mai havien estat escoltats abans al país.

El concert es va engegar amb la música de C.F.Abel amb El quartet nº 2 en fa Major, una de les obres inèdites del grup de cambra. La sala va poder evidenciar l'evolució de la música barroca cap a les portes del classicisme.Van poder observar el canvi de tonalitats, tècniques i formes a través de la música de G.P.Telemann, J.S.Bach i J.J.Quantz. El concert va donar el punt i final amb J.C.Bach amb El quintet en Re Major.

Amb un públic totalment captivat per la música de Diletto Camerata, els convidats van poder gaudir d'un intercanvi d'impressions amb els intèrprets acompanyats d'una copa de cava, per acabar de completar la nit.-ALBA GARCIA