divendres, 21 d’agost del 2009

Intimitat i bona música de camí al paradís

Imatge d'arxiu d'una actuació d'aquesta formació catalana.


Divendres 14 d'agost. Vigília de festiu. Era la primera vegada que The Less Serious Band trepitjava la Sala Privat. Envoltats d’un ambient familiar, els 9 components de la formació van dedicar una hora a repassar els èxits més sonats del britànic Phil Collins i el seu Genesis. Una nova entrega versions dins el Cicle Herois que va comptar amb el caliu del públic.

Les primeres notes de Something happened on the way to heaven, ja van demostrar l’admirable compenetració que hi ha entre els membres de The Less Serious Band. Una compenetració que s’extén fins al tècnic de so. Després vindria Don’t lose my number, tema que van reprendre al final de l’actuació després d’un impecable duet, Easy Lover, entre el cantant Lluís Olivé i la corista Gretel Echarte.

El concert va fer parades a diferents èpoques de Collins. Així van repassar exhaustivament els anys de glòria del britànic amb temes com Against all odds, Another day in paradise o Sussudio entre molts d’altres. L’estètica imitadora de la veu del grup, va deixar destacar la secció de vents: trombó, trompeta i saxo alt, que va donar un toc més que convincent a l’actuació. Una actuació que, per la seva banda, va ser immillorable en termes musicals. LAURA CERA

1 comentarios:

claramunta ha dit...

Jo hi era! Confirmat: a nivell musical, fantàstic! QUi ho vulgui comprobar,el dia 12 de març toquen a la sala ZAC!