diumenge, 1 de març del 2009

The New Raemon omple d'humor i 'tristors alegres' la primera nit del Músiques Tranquil·les



The New Raemon va ser, dissabte, l’encarregat de donar el tret de sortida al 4t Cicle de Músiques Tranquil•les i ho va fer, amb humor, a la Sala Clap. Darrere de The New Raemon s’hi amaga el projecte personal de Ramon Rodríguez, que va tocar acompanyat d’una banda formada per quatre músics, alguns d’ells membres d’Standstill i de Madee, grup en el que canta Rodríguez.

La nit es va convertir en una cita amb el públic, el qual va acabar sent un més en aquest debut en solitari de l’artista, qui constantment convidava als espectadors a participar en primer persona del concert. Davant la generosa resposta d’un públic ja familiaritzat amb els temes, el cantautor de Cabrils va repartir 'tristors alegres' – tal com va definir les seves composicions - amb una sòlida base d’austeritat. Les de The New Raemon són cançons breus però amb contingut, de ritmes suaus que esdevenen trepidants a mesura que s’incorporen instruments i segones veus.

Tot això amb un clar protagonista de la nit: la guitarra de Ramon Rodríguez. Pop melòdic i històries amb rerefons, tant social com personal, que conviden a reflexionar. LAURA CERA