diumenge, 1 de febrer del 2009

El Filippo Landini més íntim



La pluja va espantar part dels joves de Vilassar de Dalt, però els que van atrevir-se a sortir de casa van poder gaudir d’un concert de Filippo Landini ben especial. El quintet de Canet va voler aprofitar l’aire relaxat i formal que desprèn el teatre La Massa per oferir un espectacle amb un caire més intimista del que ens tenen acostumats.

El concert del passat dissabte, doncs, va començar amb una primera part acústica, on els Filippo van repassar alguns dels temes més coneguts del seu primer i, de moment, únic treball, anomenat Primer Primera, com “99,9”, “que n’és d’estrany” o la televisiva “viu-la”.

La proposta, però, no va tancar-se en el format acústic. A la segona part del concert, Filippo Landini van recuperar el so dels instruments elèctrics i van oferir una actuació del pop-rock contundent al que ens tenen acostumats.

A més de les cançons del seu disc, el grup va presentar també nous temes que inclouran en el seu segon treball, que estan preparant actualment. D’aquesta manera el públic va poder sentir com sonarà Filippo Landini a partir d’ara. El quintet evoluciona sense trencar amb la seva línia, apostant per peces pop que narren històries quotidianes de les que podríem ser protagonistes qualsevol de nosaltres. RITA VILLÀ