diumenge, 11 de gener del 2009

Metal contundent per iniciar l’any amb força de la mà de Cyan Bloodbane



La sala Revel’s de Calella de Mar va omplir-se dissabte d’amants del més pur heavy metal. El grup Cyan Bloodbane va ser el protagonista d’un concert fosc i intens, que va comptar amb un públic absolutament entregat.

Cyan Bloodbane van néixer a Pineda de Mar ja fa més de 10 anys. Aquest llarg recorregut com a banda els dóna professionalitat dalt l’escenari i sobretot un so compacte i potent que els ha atorgat un lloc en l’escena metal del país.

Les seves cançons es caracteritzen per una instrumentació contundent, amb gran protagonisme de la guitarra elèctrica com a instrument solista. La melodia, en contrast, segueix cadències gairebé líriques que ens remeten al heavy més clàssic, tot i que la veu d’Eric Quesada s’encarregui de donar-li la força necessària.

Amb dos treballs publicats sota el braç, Cyan Bloodbane van demostrar a Calella que estan en plena forma. De la mateixa manera que els seguidors que van apropar-se a la sala Revel’s van saber respondre les expectatives del grup corejant sense parar les seves composicions. RITA VILLÀ

3 comentarios:

Anònim ha dit...

Bones, soc dels Cyan Bloodbane i volia saber com aconseguir una copia del programa on varem sortir ahir dimecres.

Gràcies.

ddM ha dit...

Escriu-nos a redaccio@diaridelamusica.com
gràcies!

++ Llop Estepari ++ ha dit...

Molt bé rita !! hahaha com es nota k ets una entesa del Metall !!! hehehe ;)

Aaaapa quida't ;)