diumenge, 7 de desembre del 2008

Miquel Abras ofereix Rock and Roll per combatre el fred d’Arenys



Miquel Abras va visitar divendres Arenys de Munt per demostrar que és possible fer autèntic rock and roll en català. El músic de La Bisbal, acompanyat del seu grup, va omplir la sala Kalitja amb el so elèctric i punyent que el caracteritza, erigint-se com un exemple més dels fruits musicals que està donant en els darrers anys aquesta ciutat empordanesa, amb fills com Mazoni o Sanjosex.

Abras, guanyador del 1r premi internacional de la cançó catalana Carles Sabater, i de l’edició de 2005 del sona 9, fa temps que ha deixat de ser una promesa de la música rock catalana per convertir-se en un referent cada vegada més conegut.

A Arenys va presentar les cançons del seu segon disc, anomenat “m’agrada sentir el que tu sents”, i que inclou temes com Crida, una invitació a l’optimisme davant els moments difícils de la vida. A més, va tocar i cantar també els temes més coneguts del seu anterior treball “entre mil vidres trencats” que hem pogut sentir en emissores de ràdio i sèries de televisió com Porca Misèria o El cor de la ciutat.

En conjunt, una hora i mitja d’un concert intens i de qualitat que va satisfer tots els presents. RITA VILLÀ