dijous, 27 de novembre del 2008

Relk restaura el cabaret electrònic



Els maresmencs Relk van actuar el passat dissabte a la nit al Teatre Principal d'Arenys de Mar, presentant les cançons del seu darrer treball, Pedres Blaves.

El conjunt d'Arenys de Munt va demostrar que han trobat el seu espai sonor i musical, amb una mescla preciosista de pop de tall acústic, apunts d'electrònica i un cert aire cabaretesc amb tocs teatrals.

Guiada per la veu delicada de Maira Comalat, a escena es van presentar uns rejovenits Relk, amb els ja coneguts Joan Vallcorba al teclat i efectes i Montse Majà al violoncel i l'argentoní Pep Terricabras a la bateria, el mataroní Pol Caturla al contrabaix i l'isclenc Àlex Guitart a la pandereta i la guitarra morisca.

Les sensibles melodies de Relk es mesclen amb la poesia del rapsode arenyenc Jordi Bilbeny, una mescla única que va regalar als assistents moments excel·lents com el tema General Moragues o Pedragentil.

Una nit de cabaret electrònic de primera fila a la que van respondre un centenar de persones. Una restauració musical en tota regla d'un grup de casa nostra que sona cada cop més cohesionat i apunta ben alt.
ELOI AYMERICH.